Gugulanii sunt așteptați la rugă, în Caransebeș, în perioada 20-24 aprilie, un eveniment ce le este dedicat în exclusivitate. Vor fi patru zile de cântec, joc și voie bună, pentru că, pe scena amplasată în centrul municipiului, vor urca nume grele din sfera folclorului bănățean, a muzicii ușoare, pop-dance dar și a amatorilor de manele. Așadar, artă muzicală pentru toate gusturile și toate vârstele.

Într-o frenezie a jocurilor bănățene semnată de nume importante ale coregrafiei de pe Valea Timișului precum Mitru Dragomir, Dorin Cucuruz, Simion Dragalina, Maria Aghescu, Petru Bagiu sau Adrian Jurchescu, următoarele ansambluri de muzică populară își vor prezenta suitele: Ansamblul Armenișana,  Ansamblul Junii Gugulani, Ansamblul Zestrea Gugulanilor și Ansamblul Bârzava.

De asemenea, gugulanii îi vor primi „pră gostâie“ și-i vor aplauda pe soliștii de renume și formațiile lor: Ramona și Petrică Vița alături de formația VIP Music, Mihaela Petrovici cu formația, Dumitru Teleagă, Lazarică Imbrescu, Stana Stepanescu și Boji Ciobotin, acompaniați de formația Banat Express, Maria Hurduzeu, Ionela Badalan, Ion Surdu, orchestra Skorpionii din Serbia alături de solistul Ștefan Danilovici, J’ador,  Marth (muzică pop), Dorian Popa, DJ Victor Stan și surpriza  ultimei seri: HOLOGRAF și-al ei celebru și inconfundabil solist vocal Dan Bittman!

Evenimentul, organizat de Casa de Cultură „George Suru“ din Caransebeș, al cărei manager este Stana Stepanescu, împreună cu Primăria Muncipiului, va fi prezentat de Sergiu Taban.

Lasa un comentariu