Cu toții îl susținem pe maestrul taragotului, PETRICĂ VIȚA, cel care de o viață mângâie inimile oamenilor prin muzica pe care o cântă. Puțini au știut până acum că artistul se confruntă, deja de 6 ani, cu o gravă de problemă de sănătate, boala fiind ținută sub control până acum câteva luni.

Din păcate, starea lui Petrică Vița s-a agravat și a avut nevoie de un tratament mai puternic, în acest moment artistul fiind internat la Viena, în Austria. Pentru cancerul de piele cu care se confruntă este nevoie de un tratament special, iar costurile sunt uriașe.

Familia artistului se luptă din răsputeri să țină pasul cu aceste costuri enorme. Tratamentul este unul de lungă durată și costurile sunt de aproape 60.000 de euro pe săptămână, în cazul în care va necesita spitalizare permanentă.

Nu ne dorim decât ca Petrică Vița, marele artist și rege al taragotului din Banat, să se însănătoșească, iar pe lângă rugăciunile celor ce îl admiră, orice sprijin financiar contează.

Cine dorește și poate să-l ajute pe artistul Petrică Vița în această perioadă dificilă are la dispoziție următoarele conturi:

Georgiana Larisa Muntean Vita
RO78INGB0000999907065472
Cont LEI

Georgiana Larisa Muntean Vita
RO98INGB0000999907065500
Cont EURO

Georgiana Larisa Muntean Vita
RO19BREL0005501872630100
Cont LEI – REVOLUT

Georgiana Larisa Muntean Vita
LT823250046326529002
Cont EURO – REVOLUT

Cei care vor transfera în contul fiicei artistului, Georgiana, cea care se ocupă alături de soția Ramona Vița ca acestuia să i se poată achita șederea la Viena, sunt rugați să completeze rubrica de detalii în care să scrie DONAȚIE PETRICĂ VIȚA.

În sprijinul lui Petrică Vița, luni, 26 iunie, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Reșița va avea loc un spectacol caritabil, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, cu sprijinul societății de Cruce Roșie din România, filiala Caraș-Severin. Și-au anunțat participarea o serie de mari artiști ai folclorului românesc: Stana Stepanescu, Liliana Laichici, Dinu Iancu Sălăjanu, Carmen Popovici Dumbravă, Olguța Berbec, Ghiță Călțun Brancu, Doriana Talpeș, Dana Gruescu, Dumitru Teleagă, Cristian Fodor, Remus Novac, Marian Medregoniu, Dumitru Stoicănescu, Marius Cîrnu, Camelia Ceocu, Mariana Boțoacă, Titel Brestovicean, Zorica Savu, Denisa Țanigoi, Vasile Coca.

Vă mulțumim, în numele familiei Vița, pentru orice gest la adresa artistului Petrică Vița!

Radio Reper

Lasa un comentariu